суботу, 30 грудня 2017 р.

Новорічні примхи Жовтого собаки





Настає Новий 2018 рік. За східним календарем, це рік Жовтої Земляної Собаки.   Фахівці із фен-шуй радять одягнути у новорічну ніч щось жовте або коричневе. Мовляв, жовтий колір і його відтінки позбавляють від стресів та притягують позитив. Зустрічати 2018 рік варто
у колі рідних та близьких, тому що собака обожнює знаходитися поряд з людьми, яких вона любить.   У новорічну ніч не варто бути наодинці собака не любить самотності. Несподіваних гостей у Новий рік потрібно прийняти гостинно і радісно. Поганий прийом може розлютити символ року, і тоді 2018-ий пройде у сварках. Якщо ж у вас вдома є собака, обов'язково потіште його ласкою і ласощами у новорічну ніч.
Собака відрізняється міцним здоров'ям. У 2018 році він буде сприяти тому, щоб ніхто зайвого не раз не чхав. Тому багато людей відчують себе краще, а здоров'я буде стабільним протягом усього року.Єдине, що не сприймає Собака, це погані звички. Людям доведеться розпрощатися з алкоголізмом, курінням та іншими залежностями. Також Собака ненавидить карткові та інші азартні ігри на гроші. Собака змусить людей поміняти свої звички і почати вести здоровий спосіб життя.Якщо в минулі роки ви ніяк не наважувалися скинути зайві кілограми і відмовитися, наприклад, від фастфуду або від цукру, то в 2018 році у вас це не тільки вийде, але і принесе фантастичний успіх.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.